Bobil

PRISLISTE


Send oss en forespørsel - trykk herBooking - søk etter ledig plass  - trykk her

Carthago Charming 640 LE GT


Uke - (inkl. helg)

12 000,-Døgn 

 2 000,-


Carthago's bybobil Van Charming 640 LE GT - med kahyttvinduer!


Det er ingen hemmelighet at Carthago er i den eksklusive klassen av bobiler. Lojaliteten til merket er svært stor i hele Skandinavia, og det er ikke uten grunn. Utmerkelsene; som Årets Bobil, Innovation Awards ol, har stått i kø og vitner om at merkevaren Carthago er i toppen, både teknisk og komfortmessig.


"By-bobilen" Van Charming GT er intet unntak, med sprek motor på 180hk, kompakt og likevel romslig, gode lagringsmuligheter og mange praktiske løsninger.


Denne bilen har Exclusive-pakke, Chassis-pakke van, Bodelspakke van, Førerassistent-pakke, Infotainment-pakke, råtøffe kahyttvinduer og mye mer.


Bilens sittegruppe har god komfort, med dreibare pilot stoler og sofabenk ikledd stoff med grå utforming. Takluke som gir herlig overlys. Panorama vindu over førerhuset. Bordet kan utvides med et enkelt grep. Det kan også legges ned for å omgjøre sittegruppen til en soveplass for barn.


Overskap. TV over sofabenken. Skuff som passer for skotøy i sofabenkens sokkel. Lagringsrom i dobbeltgulvet. I bodelens døråpning finner du en utvendig list til å henge det innvendige bordet på, for utendørs bruk.


Truma varme sørger for godt inneklima, og du kan velge mellom oppvarming med diesel, elektrisk eller gass.


Kjøkkenavdelingen har 2 gassbluss med elektrisk tenning, romslig oppvaskkum og ett-greps armatur, store skuffer, og overskap. Ekstra avlastningsplate til benken. 80 liters kjøleskap i ståhøyde.
Under kjøleskapet finner du et smart klesskap med skuffer og stang.


Baderommet har en genial planløsning med skyvedør og innfellbart toalett for dusjområdet. Dusjen har todelt skyvevegg. Skap, speil, hyller og takluke.


Soverom med langsgående senger. Den ene delen kan foldes opp under kjøring slik at du har best mulig lagringsplass i rommet under. Klesskap under den ene sengen er tilgjengelig fra bodelen. Overskap på begge sider. Lagringsrom i trinnet opp til sengen. I det store rommet under sengene er det god plass for baggasjelagring.


Bakdørene har vinduer, og ingenting kan vel måle seg med å våkne om morgenen og slå opp dørene mot en solvarm sommerdag! Snakk om panoramautsikt!! Kahyttvinduene på hver side kan også åpnes.


Støydempende og varmeisolerende materialer finnes i tak, gulv og vegger.
Dette er bilen for kronglete norske veier, Toscanas smale smug og transportetappene imellom.


Sertifikat klasse B.


Ved utleie opprettes leiekontrakt for avtalte periode


Send oss en forespørsel- trykk her